23 Oct 2020

Kurs i gotisk skrift og illuminering AVLYST!

Gotisk skrift er den kanskje mest kjente skrifttypen for folk flest og forbindes ofte med munkenes arbeid, dyre restauranter eller tradisjonsrike aviser. Men det er også et vakkert og innbydende skrift som kan brukes til kort, bursdagshilsen og overskrifter. Vi ser på de grunnleggende trekk og kommer til å more oss med pynt og farger når vi skal illuminere storbokstavene. Kurset passer veldig godt som forberedelse på julekort kursene som kommer i november.

Lørdag fra 10 til 17, utstyr, kaffe, te og lunsj inkludert. Pris  1.000,-

påmelding til post@kalligraf.no

13 Nov 2020

Kurs i julekort

Å motta julekort er gøy, å lage fine kort er enda morsommere! Ved hjelp av ulike kalligrafiteknikker, mange farger og noe bretting utforsker vi hvordan man kan lage kort som er en glede å lage og enda større glede å gi bort.

Kurs i Kalligrafi, Brushlettering, Illuminering, Chalkboard og Bokbinding

Det er så mangt man kan more seg med: skrive bokstaver, lage kort, enkel bokbinding eller skrive på krittavle. Jeg gjør det gjerne selv og deler det jeg kan med de som ønsker å lære litt. Denne høsten blir det både lørdagskurs som vanlig og kveldskurs for den som har litt tid til overs. Det er bare å ta kontakt om du er interessert. Skriv til post@kalligraf eller bruk kontaktskjemaet på denne siden.

Please reload